Üçüncü Yönlendirme Komitesi Toplantısı Gerçekleşti

Üçüncü Yönlendirme Komitesi Toplantısı 19 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleşti. Toplantıya Proje Konsorsiyum Lideri Eductrade S.A, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Proje Faydalanıcısı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Operasyon Koordinasyon Birimi temsilcileri ile üniversiteler, STK’lar ve ilgili devlet kurumlarının temsilcileri katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmaları, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Sektör Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa BALCI ve Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Sn. Halil İbrahim TOPÇU tarafından gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarının ardından, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Sn. Emine AKINCI faydalanıcı kurum adına proje hakkında kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı, ODAP kapsamında yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi alışverişinin ardından katılımcıların görüş ve önerileriyle sona erdi.

Bir sonraki Yönlendirme Komitesi Toplantısı’nın Aralık 2023’te gerçekleştirilmesi planlanmakta.