Pilot Uygulama Öncesinde Okul Yöneticilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Başladı

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında başlayacak olan ODAP Entegre Modeli’nin pilot uygulaması öncesinde, Projenin 14 ilindeki 50 pilot okulun yöneticilerine yönelik bilgilendirme toplantılarına başlandı.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan toplantıların ilki, 12 Eylül 2023 tarihinde, her il için ayrı ayrı olacak şekilde Ankara, Çankırı, Nevşehir ve Afyonkarahisar’daki pilot okulların müdürleri ile yapılacak. Pilot uygulamanın nasıl olacağı, okullardan neler yapılmasının beklendiği, uygulama takvimin nasıl planlandığı gibi konuların görüşüleceği toplantılarda, okul müdürlerinden alınan geri bildirimler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ve hizmet sunumunda ilgili aktörlerin görev ve sorumluluklarının tanımlanması hedefleniyor.

Dört gün boyunca aralıksız devam edecek olan bilgilendirme toplantılarının ikincisi 13 Eylül 2023 Çarşamba günü, Bingöl, Ağrı, İstanbul ve Sakarya’daki; üçüncüsü 14 Eylül 2023 Perşembe günü Tekirdağ, Trabzon ve Şanlıurfa illerindeki  pilot okulların müdürleri ile  yapılacak. Son toplantılar ise  15 Eylül 2023 Cuma günü Hakkâri, Şırnak ve Hatay’daki pilot okulların müdürleriyle gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir